CUSTOR Consultancy opgericht

[:nl]CUSTOR Consultancy is opgericht: vanaf nu staan wij klaar om bedrijven te ondersteunen in het realiseren van hun ambities door de inzet van senior business en operations expertise. Dit zorgt voor een sterk probleemoplossend vermogen bij strategische, operationele en organisatorische vraagstukken. CUSTOR biedt maatwerk en kan worden ingezet in een breed spectrum van complexe ondernemersvraagstukken. Een opdracht uitgevoerd door CUSTOR kenmerkt zich door flexibiliteit en resultaatgerichtheid.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje op de website www.custorconsultancy.com of neem vrijblijvend contact op met Jan van Leur (06-49154273).[:en]CUSTOR Consultancy has been founded: from now on we are available to support companies in achieving their ambitions by providing consultancy services by senior business and operational experts. We provide strong analytical and problem solving capabilities in strategic, operational and organizational business challenges. CUSTOR provides customized services and our consultants can be employed in a wide range of complex business matters. CUSTOR consultancy assignments are recognized by flexibility and result orientation.

Curious? Please take a look at our website www.custorconsultancy.com or contact Jan van Leur (+31 (0) 6 4915 4273).[:]

Categories: Algemeen